Ons Gezin

Gepubliceerd op 27 juni 2020 om 18:58

Nou daar beginnen we maar eens, mijn echte eerste Blog. Best spannend al zeg ik zelf. Ik lees geregeld al blogs van anderen, en heb  al vaak gedacht ooit zelf te gaan beginnen. Nooit eerder heb ik de stap durven nemen tot aan nu... Dus ja nu ga ik er maar even voor zitten. In deze eerste blog zal ik wat meer en uitgebreider vertellen over ons gezin. Dus ga er maar eens voor zitten.

nou daar komt mijn verhaal over hoe het allemaal begon : 

De Efteling is waar het allemaal begon , daar leerde we elkaar  kennen. Ferry woonde in Waalwijk en Denise in Berghem. Beide hadden we al een andere liefde maar toch zagen we elkaar al staan. Een goede maand later gingen beide relaties over, en zochten we elkaar weer op. Vanaf dat moment hebben we elkaar nooit meer laten gaan. Dat is dit jaar alweer 12 jaar geleden ( 10-09-2008) . 

Ongeveer 2-3 jaar hebben we steeds op en neer gereden om elkaar te zien.  Tot de tijd dat ze in Berghem huizen gingen bouwen. We schreven ons in en kregen een eigen huis. Hier wonen we nog steeds met veel plezier. 

Eind 2011 werd ik zwanger van ons eerste dochter. Dit was een vrij pittige zwangerschap met twee keer een opname door uitdroging en bekkenklachten. Op 23 -08-2012 is ons dochter Daène geboren.  In 2014 raakte we opnieuw zwanger van een dochter  ,was ook een pittige zwangerschap ,had wederom erge bekkenklachten. Yana werd op 06-04-2015 geboren. Een aantal maanden later  werden we iets sneller dan gepland zwanger van onze 1e zoon. Dit was een fantastische zwangerschap met weinig kwaaltjes. Zo werd op 07-06-2016 onze 1e zoon Neal geboren. Na Neal hebben we bewust  langer gewacht opnieuw zwanger te worden. 14 Maanden tussen 2 kinderen is vrij pittig. In 2018 zijn we opnieuw zwanger geraakt. Onze zoon Luan werd 05-04-2019 geboren. Na de bevalling van Luan wisten we dat er nog wel een 5e zou gaan komen maar dat we na 5 maanden opnieuw zo snel zwanger zouden raken hadden we niet verwacht. Dus op 10 juni 2020 zijn we opnieuw ouders geworden van een zoon Boaz.

Of dat we nu compleet zijn daar hebben we allebei nog geen antwoord op. Het ene moment neigen we te zeggen het is goed zo we zijn compleet. Maar beide hebben we ook momenten dat we nog niet met volle overtuiging zullen zeggen dat we nooit meer zwanger zullen raken. We zien wel wat de toekomst ons zal brengen.

Het is natuurlijk ook niet vanzelfsprekend om zo makkelijk kinderen te krijgen en daar zijn we ook zeker van bewust. We zijn dankbaar dat we vijf kinderen hebben mogen krijgen en  genieten er ieder moment van. We willen jullie vanaf nu mee laten genieten van wat momenten uit ons leven. 

Dit was z'n beetje in het kort hoe ons gezin is geworden zoals hij nu is. Ik kan niet alles in deze blog zetten , maar mocht je vragen hebben stel ze me gerust. 

Laat in de reacties zeker weten wat jullie ervan vonden. Tips zijn ook van harte welkom.

Bedankt voor het lezen van deze blog.

Heel veel liefs , 

Denise Ferry en de kinderen ( oftewel Familie Broeders)

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Lindsy
2 jaar geleden

Ik ben lindsy en ik vond het een goede eerste blog

denise
2 jaar geleden

Dankjewel lindsy !

Mandy
2 jaar geleden

Oh wat een mooi gezinnetje en wat een lieve foto! Hele mooie namen ook. Ik vind het een leuke blog!

denise
2 jaar geleden

Dankjewel !

Lindaschrijfthetop
2 jaar geleden

Wat een leuk blog en foto's!

denise
2 jaar geleden

Bedankt !!