Prinsen en Prinsessendagen Paleis het Loo

Wij gingen afgelopen Woensdag naar Paleis het Loo voor de prinsen en prinsessendagen. Ohh jullie hadden die snoetjes moeten zien toen we vertelden dat ze voor een dag Prinsjes en Prinsesjes mochten zijn. Je zag die oogjes Twinkelen. Heb jij ook een Prins of Prinses in huis lees dan zeker ons Blog en bekijk de Vlog. Wellicht is dit ook erg leuk voor jullie😉.

Lees meer »

Blotevoetenpad Rosmalen

Gisteren stond er weer een te gek uitje op de planning. Aangezien we de kinderen lieten kiezen werd het een blotevoetenpad. Ons kinderen zijn het liefst buiten in de natuur klimmen klauteren of spelen met water. Niet gek hé daarom deze keuze 😉. Deze keer laten we jullie kennis maken met Blotevoetenpad Valenkamp te Rosmalen.

Lees meer »

Blotevoetenpad Deurne

Blotevoeten paden lopen, iets wat steeds meer animo trekt. Wie loopt er nu ook niet graag op blote voeten. Even terug naar de basis, Het is ook nog eens erg gezond. Lopen op blote voeten is goed voor de circulatie van de doorbloeding, het geeft je een gevoel van vrijheid en dat zorgt weer voor innerlijke rust. Tevens gebruik je andere spieren, dan als je op schoenen loopt. Zeker de moeite waard om eens heerlijk de voetjes te laten verwennen.

Lees meer »

Billy Bird Hemelrijk + Winactie

Vroeger kwamen we zelf al geregeld bij Billy Bird park, en had moeder als kind zijnde al heel wat jaren een abonnement. Vorig jaar besloten we daarom ook een abonnement te nemen. Niet wetend dat er dit jaar, een vreselijk virus over de wereld heen zou gaan. Het beviel ons wederom erg goed en verlengde de kaarten. Zowat een week na het verlengen, besloot het kabinet dat er een Lock down kwam. Vreselijke tijden, niet alleen voor ons maar ow wat vreselijk hé voor al die parken die dicht moesten. In de tijden dat Billy Bird niet open mocht, zijn we per mail netjes op de hoogte gesteld over de vorderingen en hoe de aanpassingen zouden worden zodra ze open mochten.

Lees meer »

Dagtripje naar het biggetjesbos.

Wij als gezin maken graag uitjes, het liefst leuk, leerzaam en niet te duur. Omdat Boaz nog maar 3 weekjes jong is gingen we opzoek naar een uitje dicht bij huis, zodat we niet de hele dag op pad hoefde voor zijn allereerste echte uitje.

Lees meer »

Autospeurtocht

Tweede pinksterdag we wisten eerst niet wat we wilde gaan doen , een ding was een must we wilde een stukje rijden. Na de geboorte van Luan zijn we niet meer op pad geweest met z'n allen. Dit omdat gewoonweg omdat we een plek tekort kwamen in de auto. Maar vanaf Zaterdag zijn wij gelukkige eigenaren geworden van een grotere auto dus ja die moet even uitgetest worden. We besloten daarom in een auto speurtocht te gaan doen.

Lees meer »