Dierenrijk Nuenen + winactie

Gepubliceerd op 17 juli 2020 om 12:00

Dagje naar Dierenrijk Nuenen :

Afgelopen zondag zijn we met de familie een dagje naar de dierentuin geweest. Dit keer werd het Dierenrijk Nuenen. De keuze maakte we doordat we via andere goede referenties hoorde over dit park. Dus wilde we ervaren, wat dit park nou zo mooi en leuk maakt. We laten jullie  lezen waarom ook wij dit een heel mooi dierenpark vinden.

Nou echt waar ben zeer tevreden hoe Dierenrijk de regels van Corona waarborgt. Het belangrijk dat je voor je bezoek de tickets online boekt, ook tickets via euro sparen of gewonnen kaarten kun je reserveren via de site. Dit verwijst zichzelf als je een bezoek wil inplannen. In deze tijd is er een looproute , daardoor mis je de poolvossen en de kleinklauwotters, verder zie je alle dieren. Voeder presentaties zijn er momenteel niet. Op verschillende plekken in het park staan pompjes met desinfectie voor je handen. 

Vanzelf sprekend is dat je met klachten keelpijn neusverkoudheid hoesten en of koorts niet naar het park komt , en dat je gezond en wel in het park de 1.5 meter waarborgt. Ik moet zeggen dat het personeel dit ook goed in de gaten houd. Op een plek in het park was het wat drukker en werd er nog eens extra gewezen op de 1.5 meter afstand . (super netjes). Voor overige regels die ze waarborgen check dan de corona voorschriften van het park.

Binnenkomst :

Doordat je kaartjes online reserveert kom je in tijdsblokken binnen en worden lange rijen beperkt. Aan de hand van hekken heb je twee rijen om binnen te komen. Voor het aantal mensen dat wel in het zelfde tijdsblok zit daarmee houd je gewoon netjes afstand.

Top geregeld, we waren zo binnen!

Aan de kassa gaven ze een affiche mee met de geldige corona regels. Ook kon je aan de kassa SOS bandjes krijgen voor de kinderen. (Vind dit heel netjes heb ik nog op geen een ander park gezien )

We liepen het park binnen en het eerst wat de kinderen zagen was de geweldig grote speeltuin. Naast de speeltuin is er ook een binnenspeeltuin, het was er niet druk aangezien het prachtig weer was en de meeste in de buitenspeeltuin zaten. Ons kinderen genoten van een speeltuin voor hun alleen terwijl moeders de kleinste telg even aan het voeden was.

Eenmaal zijn buikje vol begonnen we aan de route. Door de corona maatregels moesten we soms even op ons beurt wachten. Dat is niet erg want je kan nu wel overal goed de dieren bekijken. Vaak sta je maar met twee gezinnen voor een verblijf.

In het begin van de route kom je bij het verblijf van de ringstaartmaki’s op de site word aangegeven dat je tijdelijk niet door hun verblijf mag. Dit mag momenteel wel weer, enkel mag je de dieren niet lokken, het is namelijk niet bekend of het coronavirus te verspreiden is via de dieren. Er stond nu wel  personeel van het park om te kijken of dat de ringstaartmaki’s inderdaad niet naar de mensen gingen.

Het naastgelegen vogelverblijf daar kon men niet doorlopen. Echter durf ik niet te zeggen of dit te maken heeft met de corona maatregels.

Halverwege de route kwamen we bij weer een grote speeltuin. Rondom de speeltuin was er genoeg gelegenheid om even een hapje of drankje te nuttigen aan een picknick tafel.  

We zaten vrij dichtbij aan een picknicktafel  bij de bruine beren. De beren zaten voor het raam, nou heb nog nooit zo dicht bij de bruine beren kunnen bewonderen. De kinderen hebben een goed half uurtje gespeeld voor we weer verder liepen.

Weer viel ons mond zowat open wat een prachtig verblijf hebben de neushoorns. We maakten bij de neushoorn zelfs mee dat er een voor ons het water in liep. Hebben jullie ooit een neushoorn dichtbij in het water zien gaan ?” nou nee wij niet!”  Wat de neushoorn deed was niet netjes 😊  maar wel echt heel grappig . Hij ging namelijk voor de neus van vele kijkers zijn grote boodschap doen. Dat was me wel een mooi momentje hoor haha.

We vervolgde de route en zagen nog vele mooie verblijven met prachtige dieren. Zo kwamen we bij de knabbel visjes aan. leek het idee alleen al dat er een visje aan je hand knabbelt. Toch wilden we het proberen. Allemaal handen wassen en het toch even ervaren. Allemaal met toch wat gespannen gevoel ons handen tussen de visjes. De Kinderen en papa vonden het wel een grappig gevoel, Maar deze moeders vind het maar niks😉.

Na de knabbel visjes liepen we het laatste gedeelte van het park. We zagen nog wat vele dieren zoals onder andere wasbeertjes , leeuwen , schildpadden , berberapen en chimpansees. Echt wat hebben wij en de kinderen genoten.

We sloten de dag af door de kinderen te laten uitrazen in de grote speeltuin bij de in/ uitgang. De Grote glijbaan toren was favoriet denk dat ze er zeker wel zon 10 keer vanaf zijn geweest. 

Wat vinden wij van dierenrijk Nuenen?

  • Vader en Moeder: We keken ons ogen uit. Mooie verblijven , dieren goed zichtbaar , duidelijke goed na te komen regels en niet te vergeten het is een Rookvrij park ! We kijken terug op een hele leuke dag ! Een dierenpark die echt aan te raden is aan anderen. 
  • Daène Dochter 7 jaar : Mijn favoriete dieren van het park waren de olifanten de neushoorns en de knabbel visjes leuk. De knabbel visjes waren eerst best eng, maar eenmaal toen de visjes aan mijn handen knabbelden was het echt kriebelig. Ik heb een leuke dag gehad.
  • Yana Dochter 5 jaar : Ik vind de dierentuin heel erg leuk , wel jammer dat jullie geen giraffes hebben. 
  • Neal Zoon 4 jaar : Ik vind de speeltuintjes erg leuk , de grote glijbaan was echt heel cool. De neushoorn was echt heel grappig.
  • Luan en Boaz zijn nog te klein om een eigen oordeel te geven. Zoals we aan Luan zagen genoot hij echt , Stuiterend zat hij in de buggy en wees enthousiast de dieren aan. 

Winactie 

En weten je wat nou het leukste is namens Dierenrijk Nuenen mogen we 2 vrijkaarten weggeven!

 

Hoe kan je mee doen?

Via de blog -->  laat een reactie achter dat je mee doet.

Via Instagram-->  Regeer onder de post (dierenrijk)

Via Facebook --> Reageer onder de link van deze blog.

 

Iedereen die mee doet door een te reageren onder een van deze 3 mogelijkheden word meegenomen in de loting die plaatsvind op 30 juli. (meedoen kan je tot en met 29 juli)

 

* 30 juli om 21.30 zullen we in de blog en op social media accounts de winnaar bekend maken.

De winnaar is geworden Natalie ! Gefeliciteerd! 

 

Veel liefs,

Familie broeders.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lodi @lodiblogt.nl
2 jaar geleden

Wat fijn dat ze regels goed werden opgevolgd, ik ken dit park helemaal niet, maar ziet er erg leuk uit, wat een prachtige beesten ( ik vind beren altijd zo mooi)

Denise
2 jaar geleden

Doe je mee aan de winactie?

Serina
2 jaar geleden

Mooie foto's. Klinkt als een mooi dierentuin.

Wanda
2 jaar geleden

Ik had nog nooit van deze dierentuin gehoord, maar het ziet er inderdaad erg aantrekkelijk uit om er een keertje naar toe te gaan, dus ja, ik doe graag mee met je winactie!

Diede
2 jaar geleden

Ohh dat zou top zijn! We hadden kaartjes voor deze leuke dierentuin, maar doordat het park dicht was vanwege corona, zijn deze verlopen😭 ik ga duimen!

Daisy de Vos Burchart
2 jaar geleden

Klinkt als een hele fijne dierentuin.
En die sos bandjes kom je inderdaad niet vaak tegen in dierentuinen etc! Superhandig :)

www.byvosje.nl

nicole orriens
2 jaar geleden

Dat ziet er heel leuk uit, en ook niet zo massaal. Ik houd wel van zo'n dierentuin!

Jolanda
2 jaar geleden

loot graag mee

Tessa
2 jaar geleden

Dit is een leuke dierentuin. Ben er een paar jaar geleden geweest. Toen ging er een ringstaartmaki gezellig op mijn schouder zitten

Naomi de Gelder
2 jaar geleden

Hele leuke dierentuin he. Als wij gaan, rijden we meestal baar deze. Even lekker er tussen uit. Dus wij doen heel graag mee met de winactie. Lieve groetjes Naomi en fam.

Jacqueline de Waal
2 jaar geleden

Dat lijkt me super leuk samen met mijn man en dochter Daphne

Rianne Vos
2 jaar geleden

Ja, wat leuk! Die wil ik graag winnen. Wij zijn toen al 1x met onze oudste geweest en zo leuk en lief daar, daar wil ik met onze jongste ook zeker nog een keer heen! Wij hebben nog steeds een eetbord daarvan (sterk spul) en elke keer vraagt Aaron er al naar. Je maakt dan een jongetje heeel blij en zjin mama ook

Kristel Gubbels-daemen
2 jaar geleden

Wat een fijne review van deze dierentuin. Wij zijn er al eens geweest en zijn er ook erg enthousiast over. Erg mooi verzorgd park en idd mooie dieren verblijven en leuke speeltuinen. Lijkt me geweldig om hier heen te gaan met onze dochters

Susanne
2 jaar geleden

Dit lijkt me echt super leuk om te doen met onze 2 jongens. In onze eigen mooie provincie genieten van alle dieren. Wij gaan hard duimen

Lisanne Bons
2 jaar geleden

Zo te lezen hebben jullie een ontzettende leuke dag gehad. Ben hier nog nooit geweest maar het lijkt me super leuk. Doe graag mee.

melissa van stipdonk
2 jaar geleden

Wij wonen vlakbij Nuenen, maar het is al weer veel te lang geleden dat we bij Dierenrijk geweest zijn. Wordt weer tijd, dus ik doe graag mee met deze leuke winactie.

Natalie
2 jaar geleden

Wat een leuke Dierentuin! Wij wonen in de buurt maar zijn hier nog nooit geweest.
Ook fijn dat iedereen zo goed de regels naleeft.
Lijkt me erg leuk om mijn 2 meiden hier mee naar toe te mogen nemen en een leuke dag samen te hebben 😀

Familie Broeders
2 jaar geleden

gefeliciteerd Natalie, Jij bent de winnaar van de gewonnen kaarten op ons social media accounts kan je het filmpje zien van de loting. veel liefs Familie Broeders

Fam van deutekom
2 jaar geleden

Wij doen graag mee net de win actie
Heel lang geleden een keer geweest misschien kunnen nu in de vakantie keer gaan zo
Groetjes

Sherry
2 jaar geleden

Super leuk. Ik doe heel graag mee. Ik weet wie ik blij kan maken hiermee.

Manon
2 jaar geleden

Wat ontzettend goed dat er zo goed gelet wordt op de regels nu!

rachel
2 jaar geleden

fijn van de regels!! zo kunnen gezinnen toch nog een leuk uitje hebben
https://lafamiliab.nl/

G. T.
2 jaar geleden

Leuk verslag en een leuke winactie. Ik maak graag kans, ik zou best op een rustige dag naar de dierentuin willen met mijn kleuter!

Sanne van Rosmalen
2 jaar geleden

Ik doe graag mee!

Danielle
2 jaar geleden

Lijkt me een leuke dierentuin,en één van de weinige waar we nog niet geweest zijn :)

Anita te Gussinklo
2 jaar geleden

Leuke foto’s heb je gemaakt.
De dierentuin spreekt me aan.
Ik deel de actie en maak graag kans.

Mirjam Hellingman
2 jaar geleden

Mijn dochter Nikki👧 is gek op dierentuinen en vooral op beren! 🐻 Ik zie dat ze deze ook hebben in Nuenen dus we komen heel graag een bezoekje brengen. Ik doe dus heel graag mee aan de winactie! Wat een leuke verrassing zou dit voor haar zijn!

Tamara
2 jaar geleden

Fijn een rookvrij park! En zo te zien leuke speeltuinen en belangrijkste, veel ruimte voor de dieren