Covid-19 wat doet /deed het met ons?

Het is om gek van te worden, ik wil vooruit maar het lukt niet! Ik werkte na mijn Zwangerschapsverlof weer heerlijk in de avonduren in een Zorginstelling. Er was niets aan de hand totdat we een Covid-19  uitbraak kregen op het werk. Bewoners en personeel vele werden besmet door het Covid-19 virus. Zo werd ook ik ziek op 30 oktober het begon met wat verkoudheidsklachten en  koorts. Op 31 Oktober liet ik me testen. Was totaal niet verbaasd dat ik Covid-19 had. Op dat moment werd ik met de dag zieker. De Benauwdheid nam toe , had overal spierpijn, heel de dag hoofdpijn , sliep het liefst heel de dag, smaak en reukverlies en het ergste was mijn krachtverlies. Deze laatste kwaal daar kamp ik nog steeds mee en tja mijn conditie is ook nog niet wat het was.

Lees meer »

Mis het "gewoon"

Al iets langer dan een half jaar is de Corona alweer in ons land. Vind het echt vreselijk, heb vele momenten dat ik er gewoon naar van wordt. Ow wat verlangen we weer naar het oude Normaal.

Lees meer »

Eerste Schoolweek

Altijd heb ik het al een dingetje gevonden “de eerste schooldag “. Zo kan ik jullie nu vertellen in deze tijden is het nog minder leuk. In deze blog zullen jullie lezen waarom. We nemen jullie mee in de eerste paar dagen school van Neal.

Lees meer »

Waarom ook Vloggen?

Al jaren volgen we een aantal grote Familie Vloggers op YouTube. Standaard komen er bij ons in de ochtend een aantal vlogs op tv van bekende familie vloggers. De kinderen en papa roepen al jaren te willen vloggen, het is een best eng zo in het begin daarom nooit doorgezet.

Lees meer »

En toen zaten we in het ziekenhuis

Zoals enkele mogelijk al wisten is dat Luan afgelopen weekend niet fit was. Hij had koorts, zelf dachten we dat dit te maken zou hebben met zijn 4 doorkomende kiezen. Luan kwijlde extreem veel en had koorts, verder was Luan gewoon zichzelf. Zo was maandag echter de 3e dag koorts en besloten wij dat we sowieso morgen de huisarts zouden bellen als Luan zijn koorts aan zou blijven.

Lees meer »

Hoe werden wij " ons "

Vaak krijgen we veel leuke reacties over ons gezin. En zeker hebben we ook wel eens negatieve reacties gehad over het feit dat we veel kinderen hebben, Maar ach wat maakt het uit wij zijn toch gelukkig 😉 . Hoe zijn wij “ons “ geworden, lees dit in deze blog.

Lees meer »

Hoe kwamen we op de naam van ons jongste zoon ?

Zoals vele van jullie al zullen weten is dat we 3 weken terug zijn bevallen van ons 5e wonder. Ons derde zoon. Aangezien we jullie hebben verteld in een andere Blog waar de kindernamen  van de anderen vandaan kwamen, mochten we deze blog niet vergeten.

Lees meer »

Hoe zijn we op de namen van de kinderen gekomen ?

We krijgen vaak hele leuke reactie 's op de namen van onze kinderen. Dus wat is nu leuker om hier een stukje over te schrijven. We hebben niet veel voorkomende kindernamen. Het niet veel voorkomend was voor ons een must. We wilde er een beetje rekening mee houden. Zodat de kinderen niet snel met een zelfde naam genoot in de klas zou komen. We zijn we steeds gaan kijken of de naam niet in de top 20 stond. Hielden jullie ook rekening met de achternaam , populariteit of iets anders ?

Lees meer »