nazomer dip!

Gepubliceerd op 18 september 2022 om 13:25

Wat vliegt de tijd als een malle. Daene Yana en Neal hebben hun eerste twee schoolweken gewoon alweer achter de rug. De vakantie is voorbij gevlogen, het zal ook heus wel te maken hebben gehad met het prachtige weer. Nu ik weer in het nieuwe ritme moet komen heb ik het toch wel weer even zwaar. Het is hartstikke fijn dat de kinderen weer op school zitten, een stuk rustiger in huis en wat meer aandacht voor Luan en Boaz. Maar de schoolrun, speelafspraakjes, sporten en alle afspraken eromheen….pff al die drukte komt weer op je af en de planner staat weer mega vol, Ik moet daar altijd wel weer even aan wennen.

Hebben jullie dat ook?

pas op de plaats...

Omdat we zo moeten wennen aan de situatie zetten we even de rem erop. Van een vaste upload schema zijn we overgestapt naar 2-3 keer per week een vlog online. Zodra het ritme en de rust is wedergekeerd zullen we zeker weer op vaste dagen gaan uploaden.

Denise edit Elke dag tussen de 1,5 tot 2 uur en is er een vlog klaar dan maakt Ferry er een tumbmail voor en kan deze ingesteld worden op Youtube. Een vlog maken is nu eenmaal niet zo gemaakt.

bloggen.

De blogs stonden op een laag pitje, ook hier willen we wat meer aandacht aan schenken. Er zullen niet wekelijks blogs op de site komen maar hopelijk wel wat meer dan het afgelopen jaar 😉.We vinden het namelijk leuk om blogs en vlogs te maken voor jullie! Graag zouden we het wel fijn en leuk vinden wat jullie graag zien en of lezen. Laat het ons gerust weten in de reacties of stuur ons een berichtje op onze socials.

 

Veel liefs,

Familie Broeders


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.