Hoe werden wij " ons "

Gepubliceerd op 11 juli 2020 om 15:55

Vaak krijgen we veel leuke reacties over ons gezin. En zeker hebben we ook wel eens negatieve reacties gehad over het feit dat we veel kinderen hebben, Maar ach wat maakt het uit wij zijn toch gelukkig 😉 . Hoe zijn wij “ons “ geworden, lees dit in deze blog.

Hoe het allemaal begon.

Hoe het allemaal begon… Denise was in de Efteling met haar zus en vriendinnen…Ferry was met zijn vrienden in de Efteling, Het was een zomeravond dus het park was tot middernacht open. Zo waren er die avond Nederlandstalige artiesten die kwamen optreden. Zo stond Denise wekelijks ( had een abonnement) op het grote veld bij de artiesten die kwamen optreden. Ferry was een dagje in de Efteling , Ook zijn vrienden hielden ervan om lekker een biertje te drinken bij een gezellig muziekje op het veld. Daar troffen we elkaar en raakte aan de praat. We Zagen elkaar gelijk al staan. Er was een probleem Ferry was op dat moment nog in relatie en koppelde me aan zijn kameraad. Een paar dagen hield dat maar stand, het was niet de jongen die bij me paste. Ik wilde ferry 😉. De relatie van ferry liep op moment van ontmoeting al niet zo lekker dus is in de weken na ons ontmoeting stuk gegaan. Ferry nam contact op met me en zo zijn we gezellig een terrasje gaan pakken.

Vanaf het moment van het terrasje hebben we een relatie gekregen dit was 10-09-08 een prachtige datum die we daarom ook nooit zullen vergeten. Er was een probleem Ferry woonde in Waalwijk en Denise in Berghem. Denise was 19 en dus nog bezig met haar rijbewijs. Zo gek al ferry was reed hij dus zon 3-4 soms 5 keer op en neer naar Berghem. Na een poos sliep hij daarom ook vaker in Berghem dan in Waalwijk.

In 2009 of 2010 dit weet ik zo uit mijn hoofd niet meer, Kwamen er nieuwbouwwoningen in Berghem te koop. Op dat moment waren we ons nog niet eens aan het verdiepen in het samenwonen, maar deze mooie huizen konden we niet laten schieten. Beide schreven we ons in . Zo werd ferry ingeloot en kochten we samen het huis waar we nu nog gelukkig in wonen.

In Mei 2011 kregen we de Sleutel en zijn we gaan samenwonen. Eerst kochten we een hondje (little me).En al snel kriebelde het om te beginnen aan kinderen. In december was het zo ver zwangerschapstest hartstikke positief. We gingen ons eerste kindje krijgen. In augustus 2012 werd ons eerste dochter geboren. We genoten met volle teugen van Daène en wilde graag een broertje of zusje voor Daène. Na 9 maanden begonnen we opnieuw om zwanger te worden. Het duurde even voor we opnieuw zwanger waren in Juli 2014 hadden we een positieve test in handen. Op de 2e verjaardag van Daène maakten we bekend dat ons gezin werd uitgebreid. In April 2015 is Yana geboren.

Ferry riep vroeger altijd maar 2 kinderen te willen, maar na de geboorte van Yana voelde het nog niet compleet. Dit deelde we al snel met elkaar. Ferry wist al dat Denise altijd al een groot gezin heeft gewild( riep vroeger ik wil 4 kinderen). Na de Geboorte van Yana zijn we op vakantie iets sneller dan gepland zwanger geraakt. Yana was 4.5 maand toen we er achter kwamen opnieuw zwanger te zijn. Al snel raakte we aan het idee gewent dat er tussen Yana en de baby maar 14 maanden zou gaan zitten. In juni precies 14 maanden en 1 dag na Yana haar geboorte werd Neal geboren.

Direct na de geboorte van Neal Voelde het voor het gezin goed zo te zijn. Waarschijnlijk door de start van Neal ( ziekenhuisopname na zijn geboorte) en doordat ze kort op elkaar zitten. Na ong. 9 maanden na de geboorte van Neal lieten we elkaar blijken toch wel een nummer 4 te willen maar wanneer dat wisten we nog niet precies.

In 2018 was de tijd daar dat we opnieuw zwanger waren. Het zwanger worden van deze zwangerschap was ook heel erg snel . We telden gelijk aan. Zo is in april 2019 Ons Luan geboren. Dit was zon fijne zwangerschap. Ik kon na de geboorte daarom ook echt niet zeggen dat er geen kinderen meer zouden komen.

Ook 4.5 maand na de geboorte van Luan was ik opnieuw zwanger, nadat we na 4 maanden tegen mekaar zeiden we zien het wel wanneer we zwanger raken.( wilde beide nog wel een 5e kind) Even weer laten bezinken aangezien ik eerder riep dat 14 maanden vrij pittig zou zijn, had ik nou zoiets van tja ach… en welkom was hij zeer zeker of er nu maar 14 maanden tussen zit of 1.5 jaar wat maakt die paar maanden nou uit .

Afgelopen juni is zoals eerder te lezen was ons 5e wonder geboren.

Hoe staan we er nu tegenover zijn we compleet of toch nog niet ?

Eigenlijk vrijwel in de kraamweek zaten we beide al lachend op bed, We gaan niet uitsluiten Boaz ons laatste kindje zal zijn. We zien wel waar het schip gaat stranden. Voor nu genieten we in volle teugen van ons druk bestaan.

Deze blog zal moeilijk te lezen zijn voor wie het zwanger worden niet vanzelfsprekend is. We zijn hier zeker van bewust dat er gezinnen bij wie dit niet mogelijk is en dit vinden we verschrikkelijk. We hopen dat we jullie niet te veel kwetsen aangezien we wel snel en makkelijk zwanger zijn. Ook wij duimen mee voor vele die in dat schuitje varen, hopend ook voor jullie dit geluk te mogen gaan meemaken. 

 

Heel veel liefs

Denise & ferry


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jasmina
2 jaar geleden

prachtig om te lezen...en wat een mooi gezin!!

denise
2 jaar geleden

dankjewel !

Simone
2 jaar geleden

We wensen jullie heel veel geluk toe en het is jullie aan te zien dat geluk de boventoon voert ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

denise
2 jaar geleden

Dankjewel we zien jullie vast snel !!

Antoinette Stuffertz
2 jaar geleden

Heel leuk jullie blog, denk dat ik het wel ga volgen 😉👍 succes met de kindertjes , mooi gezinnetje 😍

denise
2 jaar geleden

Bedankt !! leuk dat je ons volgt ;)

Janine van Lokven
2 jaar geleden

mooi verwoord! Prachtig gezin

denise
2 jaar geleden

dankjewel *bloos*

VerKlaproos
2 jaar geleden

Wat super leuk om te lezen! En de Efteling is altijd al een magische plek geweest maar zeker voor jullie! ❤️🍀

denise
2 jaar geleden

Zeker een magische plek !! Een hele leuke plek om iemand te leren kennen.

Serina
2 jaar geleden

Trots op jullie en de lieve kindjes ❤

denise
2 jaar geleden

Dankjewel *bloos*

Alexandra
2 jaar geleden

bofkont.

Denise
2 jaar geleden

🤗

corrina
2 jaar geleden

One happy big familly. lekker belangrijk wat andere vinden. Als jullie happy zijn met ons werd wij dan is dat prima. En zo te zien zijn jullie erg gelukkig een mooi gezin

Denise
2 jaar geleden

Zeker wij zijn blij en trots daar gaat het om een groot warm nest vol met liefde

Amy
2 jaar geleden

Wat mooi om te lezen, prachtige kinderen hebben jullie en erg gezellig lijkt het me zo'n groot gezin

Beauty By Bibi
2 jaar geleden

Druk maar gezellig zo een groot gezin! Mooi hoor en je mag dankbaar zijn! Niet iedereen krijgt dit! Superleuk om te lezen. Ik ben op dit moment zwanger van de eerste. Liefs.