Bucket list Familie Broeders

Gepubliceerd op 12 augustus 2020 om 07:00

  • Reis naar Noorwegen
  • Overkapping tuin
  • Hottub
  • Trouwen
  • Naar een modderglijbaan
  • Grote familie tent aanschaffen
  • Na corona lekker op vakantie
  • Europapark bezoeken met de kinderen
  • Groot worden op YouTube en site
  • Disneyland met de kinderen.

Reis naar Noorwegen:

Als vanaf het moment dat we samen zijn en we nog geen kinderen hadden riepen we ooit eens naar Noorwegen te willen gaan. We vinden het land zo fascinerend mooi. Prachtige landschap met supermooie huizen. We hebben zelfs ooit overwogen om te emigreren in de richting van Noorwegen of Zweden. Die stap is echter net wat te groot. We zijn echte waaghalzen, durven veel aan maar dit is iets waar te veel bij kwam kijken. Maar dat we ooit eens op vakantie zullen gaan naar Noorwegen dat is iets wat we zeker willen.

Overkapping tuin:

Eigenlijk was het de bedoeling dat deze overkapping er dit jaar al zou komen. Echter door omstandigheden wordt dit volgend jaar. Aan de ene kant ook maar beter want dan kunnen we net wat groter uitpakken. Dan wordt het niet alleen de overkapping, er zal dan ook een prachtige buikenkeuken komen met plek voor de BBQ. De tuin meubilair zullen we dan ook gelijk vervangen. Wat we daarvoor willen dat weten we nog niet precies.

Hottub:

Lang hebben we zitten denken hierover, Jacuzzi, zwembad of een Hottub. Een Hottub is echt iets voor ons. Bij een jacuzzi zetten we toch vaak de bubbels uit. Een zwembad is niks voor in de winter. Dus de Hottub bleef over. Geregeld zitten we in de avond nog lang buiten. Vuurkorf aan en genieten maar. Wat zou dat heerlijker zijn dan je eigen Hottub te mogen warm stoken. Een en een is twee dus de Hottub staat ook erg hoog op ons lijstje.

Trouwen:

Verloofd waren we al voor dat de kinderen er waren. Nu is het alleen zo dat we nog eens willen gaan trouwen. Dat zal nu nog niet zijn, we willen dat het gezin compleet is en dat de jongste kan lopen als we trouwen zodat ook hun de trouwfeest bewust mee kunnen maken.

Naar een modderglijbaan:

Niets is heerlijker dan kinderen zien genieten van water en zand. Zo zijn er in Nederland heuse modderglijbanen. Enkel zal dit nu nog maar leuk zijn voor Daène en Yana en misschien voor Neal. Hier wachten we daarom nog even mee.

Grote familie tent aanschaffen:

Vorig jaar zijn we naar de wit in Schijndel geweest voor inspiratie. Zo hebben we een Supergave tent gezien. De tent is snel op te zetten door hem op te pompen. Ideaal om van camping naar camping te gaan. Dit is ook iets dat niet gelijk zal zijn en wellicht komen er nog vele luxere tenten op de markt.

Na de corona op vakantie:

Eigenlijk zouden we het liefst nu al willen. Maar zo met al die regels is het niet leuk om als groot gezin op vakantie te gaan. Zeg nou zelf dat als je maar 2 uur mag zwemmen en een half uur bezig bent met omkleden van allemaal. Nou nee dan hebben we geen zin om voor dat ene uurtje zo te gaan lopen tobben een warm kleedhokje. En overal waar je gaat kijken op vakantieparken sites zijn zowat de luxe huisjes all-in mega duur of meteen volgeboekt.

Europapark met de kinderen.

In de eerste Jaar dat we verkering hadden zijn we twee Keer naar Europapark geweest. Een prachtig pretpark waar veel te beleven valt voor jong en oud. Graag willen we dit nog eens aan ons kinderen laten zien. Dit is daarom ook een bucketlijst puntje.

Groot Worden op YouTube en op de site:

Sinds anderhalve maand zijn we begonnen met Bloggen en zon 3 weken geleden begonnen met Vloggen. We krijgen al vele leuke reacties. Wat zou dan leuker zijn om groter en bekender hiermee te worden. Dus zeg het voort 😉 volg ons op ons social media en op YouTube. En ..... Abonneer zeker op ons kanaal!

Disneyland met de kinderen:

Ferry is nog nooit in Disneyland geweest en voor Denise is het al heel lang geleden. De kinderen willen graag naar dit park toe. Doordat Daene al vanaf jongs af aan al reis ziek is, is het er nog nooit van gekomen ver te reizen met de kinderen. Dit is wel nog iets waar we ooit heen willen gaan. 

Hebben jullie ook een bucket list? Welk puntje staat bij jullie bovenaan?

Hopelijk vonden jullie het leuk dit te lezen!

Veel liefs

Familie Broeders


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.