Waarom ook Vloggen?

Gepubliceerd op 20 augustus 2020 om 12:27

Al jaren volgen we een aantal grote Familie Vloggers op YouTube. Standaard komen er bij ons in de ochtend een aantal vlogs op tv van bekende familie vloggers. De kinderen en papa roepen al jaren te willen vloggen, het is een best eng zo in het begin daarom nooit doorgezet.

Toen we eenmaal begonnen aan de Blogsite, merkte we dat we op Instagram meer bereik kregen door ook kleine stukjes te laten zien over hetgeen waar we over schreven. We begonnen met het maken van kleine stukjes op de Instagram Stories.

Voor het echt:

Z’n 3 weken geleden besloten we de camera erbij te pakken, die had immers een vlog functie. Zo zijn we gaan proberen. In het Begin erg spannend, we kunnen je zeggen het went wel hoor 😉. Zo in de vakantie hebben we daarom veel van de uitjes die we maakten gevlogd. Na de vakantie willen we blijven doorgaan met vloggen, dan gaan we over naar de weekvlogs.

Ons YouTube Kanaal:

Wij zijn op YouTube te vinden als Happy big family Broeders. Op ons kanaal zullen we wekelijks een weekvlog plaatsen die elke maandag om 16.00 online zal komen. Verder gaan we na de vakantie 1x per week een filmpje plaatsten waarin de kinderen iets unboxen, een leuke activiteit of challenge zullen doen dit filmpje komt op vrijdag om 16.00 online. Buiten deze 2 vlogs die we wekelijks zullen plaatsen kunnen er ook bonus filmpjes online komen. Wellicht zullen we in de toekomst dagelijks gaan vloggen, om erin te komen maken we zo een start op YouTube.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Waar wacht je dan nog op volg ons ook op YouTube en abonneer. Klik op het belletje om een melding te ontvangen zodra er een nieuwe vlog online komt.

Het abonneren kost geen geld!

Tips en Adviezen:

Mochten jullie tips en adviezen hebben laat het gerust aan ons weten. Wellicht hebben we er iets aan. Ideeën voor vlogs zijn ook welkom. We zien jullie ook graag tegemoet op ons YouTube kanaal.

 

Veel Liefs,

Familie Broeders


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Huub
2 jaar geleden

Hoi ik ben op de site geweest mooie verhalen leuk om ideeen op te doen voor een dagje uit een echte aanrader om te bekijken