Escape room Thuis voor 5-6 jarigen

Jullie kennen het vast wel, wat zullen we nu eens doen met de kinderen. Druilerig weer buiten, wat snotterig dus het liefst in ons eigen bubbel.Op zoek naar wat leuks werd ik op Facebook getagd in het bericht van inspector Puzzels- escaperooms voor thuis. Meteen werden we razend enthausiast. 

Lees meer »

Spellen voor peuters / kleuters

Vaak op social media zie ik vragen voor bij komen als wat moet ik mijn dochter of zoon toch cadeau geven. Die vraag bracht me op een leuk idee! Ik ga een blog maken over leerzame en leuke spellen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. Mocht deze blog in de smaak vallen zal er mogelijk ook een komen voor andere leeftijden.

Lees meer »

Ik leer Symmetrie Jumbo Games

Kennen jullie de lijn ik leer van Jumbo games al? Wij wel we hebben al enige poos ik leer lezen en schrijven, deze worden ook geregeld voor de dag gehaald. De ik leer spellen zijn erg leuk en leerzaam voor kinderen die in de kleuterklas zitten zo van 4-8 jaar. Zo mochten we van Jumbo games ook ik leer Symmetrie uitproberen en reviewen. En wat nog leuker is, dit spel is genomineerd voor leukste speelgoed van 2020. Hier kan je stemmen op het spel dat jij het leukste vindt.

Lees meer »

Jumpin Smartgames

Kennen jullie smartgames al? Wij kennen smartgames al even, Het spel Vikings hebben we al enige tijd en word nog geregeld uit de kast gehaald. Het mooie aan Smartgames is, dat ze denkspellen maken voor alle leeftijden en in verschillende categorie├źn. Vele spellen speel je alleen maar mogelijk ook om samen te spelen. Wij mochten het spel Jumpin uitproberen. Lees deze blog en bekijk het filmpje op ons YouTube kanaal.

Lees meer »

De Magische Tandenfee Jumbo games

Onze dochters zitten beide in de wisselfase en Neal zit te wachten op zijn eerste Wiebeltand. Toen de kinderen zagen dat er een spel was dat over wisselen en de Tandenfee ging, wilde ze deze meteen hebben. Ze waren razend enthousiast toen dit spel op de deurmat lag. Het Liefst wilde ze het meteen spelen.

Lees meer »

10 leuke Waterspellen

Afgelopen zondag even een dag om lekker bij te komen. Echter konden we het niet laten niks te doen met dit prachtig weer. Aangezien er deze zomer nog wel meer van deze heerlijke dagen zullen komen hier wat leuke tips qua activiteiten met water !

Lees meer »