Shoplog Schattige babykleertjes

Gepubliceerd op 9 juli 2020 om 10:29

Zoals iedere moeder shop ik graag. Vooral voor de kinderen kan ik het al snel niet laten om wat leuks te kopen. Op de site schattige babykleertjes slaag ik dan ook altijd . Mooie Prijsjes Voor de leukste merkjes. Dit keer ging ik opzoek voor onze 2 jongste zoontjes. Onze Boaz is nu 4 weken en groeit als kool , voor hem koos ik daarom ook 3 te gekke setjes. Voor Luan onze dreumes van 15 maanden koos ik 2 leuke zomer setjes. Benieuwd wat het is geworden lees dan gerust verder.

Schattige babykleertjes:

De site van schattige babykleertjes is een overzichtelijke site waarbij je niet alleen voor baby dreumes en peuters kan shoppen , maar ook voor wat grotere kinderen tot en met maat 164. Zo kan ik voor al mijn kinderen slagen op de site. Bekende leuke merkjes die ze verkopen zijn B.nosy , Dirkje ,Name it ,Koko noko , Quapi , Tygo& Vito , Vingino en nog een aantal topmerken. Er zijn niet alleen kleertjes te koop, Zo verkoopt schattige babykleertjes ook (knuffel)doekjes , Wikkeldoeken , bandana’s en andere baby accessoires. Voor kraamcadeautjes kun je hier ook goed slagen. En wat ook nog eens ideaal is :

  • Vanaf 30 euro hoef je geen verzendkosten te betalen.
  • Je kiest zelf dag en tijdsmoment van bezorging.( ook in de avond mogelijk)
  • Voor 23.59 besteld is morgen in huis ( als post NL niet later levert)
  • Achteraf betalen is mogelijk
  • Gratis retour wanneer je voor minimaal 50 euro aan artikelen behoud.

Wat kochten wij voor onze newborn Boaz?

Voor Boaz kocht ik 2 zomer setjes van het merkje Dirkje. Het eerste setje is van Dirkje surf dude  Een donkerblauw tuinbroekje met een basic wit shirtje op de mouwen van het shirtje komen de kleurtjes neon oranje en donker blauw terug, de zelfde kleurtinten als het koortje van het tuin broekje. Dit wordt op de site ook verkocht als setje en koste € 17.24 

Op de site kon ik het cactus setje van het merkje Dirkje ook niet laten liggen. Ben momenteel gek op printjes zoals cactussen , tipi’s , ananasjes  en van zulke toffe zomer printjes. De mint kleur staat ook erg leuk bij Boaz. Dit was overigens ook een setje en koop je voor €15.17

Het derde setje wat ik kocht was een boxpakje van het merkje Bess. Deze is van licht jeansstof (jogdenim) en voelt lekker soepel, je baby kan er dus gewoon lekker soepel in bewegen. Vond deze te gek , ook omdat er een leuk palmboompje op staat met cijfer. Deze kan Boaz mooi aan op dagen zoals deze. Dit Jumpsuit kochten we voor € 19.99.

Wat kocht ik voor ons Dreumes Luan:

Voor Luan kochten we deze keer twee zomer setjes, had voor Luan nog maar weinig echte zomer setjes. Van het merkje Dirkje vond ik het dino setje zo onwijs stoer. Een wit met donkerblauw gestreept setje met dino’s  die een fotocamera vast hebben. Er staat ook een toffe tekst op You are dinomite :D te leuk toch dit! Dit was als setje te koop voor € 13.79

Het Tweede setje heb ik zelf samengesteld. Zo vind ik het kort broekje van Born to be famous met ( ja weer) cactussen helemaal te gek . Donkerblauw kort jogging broekje met wit vervaagde print  cactusjes erop. Dit broekje kochten we voor €19.96

Ik zocht op de site verder een gaaf shirt van het merk Quapi voor op dit broekje keuze zat maar aangezien geel mooi staat bij Luan wilde ik voor geel gaan. Erg leuk ook het donkerblauw met geel. Wij kochten het gele shirt met zakje voor op de borst van het merk Quapi. Op de achterkant van het shirt stond een gave tekst. Dit shirt is te koop voor €13.29

Zoals jullie kunnen zien hebben we heel wat setjes kunnen kopen voor een niet al te groot budget. De twee boys kunnen weer stralen in hun mooie setjes. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat de kleertjes van onze kinderen besteld worden via schattige babykleertjes. Wat is nou heerlijker dan vanaf thuis de leukste setjes samenstellen en deze de volgende dag al binnen te hebben.

Kennen jullie de site van schattige babykleertjes al ? hebben jullie er al eens leuke kleertjes gekocht?

 

Veel liefs ,

Denise

Voor meer aan foto’s volg ons dan op Instagram daar zullen de aan foto’s geplaatst worden. Deze blog is gemaakt in samenwerking met Schattige babykleertjes !


Reactie plaatsen

Reacties

Ina Stel
2 jaar geleden

Ah, wat prachtige kleertjes. Het staat ze supergoed. โค๏ธ

denise
2 jaar geleden

Dankje wel we zijn we ook erg blij mee nu alleen nog het mooie weer zodat ze het ook echt aan kunnen :D

Serina
2 jaar geleden

Wat stoer, super leuk.

denise
2 jaar geleden

Dank je wel zijn er ook erg blij mee ook super blij dat ik voor het gele shirt ben gegaan staat echt heel stoer bij luan alleen wat kijkt hij dat ineens groot hรจ ;)

Alexandra
2 jaar geleden

Mooie kleertjes en nog betaalbaar ook. Goeie voor als ik een keer een cadeau nodig heb. Zelf geen kids.

Denise
2 jaar geleden

Ons favoriete online shop voor kinderkleertjes de rest kopen we gewoon in winkels

Proudweirdo
2 jaar geleden

Als eerst viel me de foto op van 5 stralende Kids. Ze stralen echt. ๐Ÿคฉ En toen kwamen de kleertjes. Smelt! Het tuinpakje is mijn favoriet. ๐Ÿ‘Œ Ik heb zelf geen kids, maar ik ga de site eens benoemen in mijn omgeving. (Kan ik eindelijk meepraten over het onderwerp. ๐Ÿ˜œ)

Denise
2 jaar geleden

Wat een lieve reactie โค๏ธ

Lizette
2 jaar geleden

Wat een super schattige pakjes voor Boaz. Vooral die van jogdenim vind ik tof.

Denise
2 jaar geleden

Ben er ook echt fan van smolt nu ook bij de nieuwe collectie van merk z8 ๐Ÿ™ˆ

Lindaschrijfthetop
2 jaar geleden

Leuke kleding voor de kids. En aan gezien ze er snel uitgroeien, is het makkelijk bestellen.

denise
2 jaar geleden

Ja inderdaad ..!

Cynthia
2 jaar geleden

Het spijkerpakje vind ik zo stoer!

denise
2 jaar geleden

Ja die staat echt heel leuk !!had het niet verwacht zelf hou ik er heel erg van maar bij ons Luan stond het totaal niet .

Amy
2 jaar geleden

Wat een schattige setjes, perfect voor de zomer. Ik vind dat tuinbroekje echt heel leuk!

denise
2 jaar geleden

Tuin pakje is nog net wat te groot verwacht dat hij hem binnenkort wel pas hij groeit te snel haha.
Houd mijn insta in de gaten voor aan foto's;)

rachel
2 jaar geleden

ik ken de site niet want ik ben al een tijd uit de baby kleertjes maar ze hebben genoeg leuke dingen zo te zien
https://lafamiliab.nl/

Jasmijn
2 jaar geleden

Wat een leuke pakjes! Fijn dat je meerdere leeftijden kan shoppen