Blog

Sinds 2019 schrijft Moeder Denise al blogs, zo staan er al een aantal op mamaplaats. Na aanleiding van die blogs veel positieve reacties gekregen.

Daar willen we wat mee gaan doen. We Besloten Sinds Juni 2020 een eigen blogsite te beginnen, zodat ook papa blogs kan schrijven.  In ons omgeving krijgen we veel vragen van hoe doe je dat nou met een groot gezin. We willen lezers een kijkje geven in ons bestaan. Niet alleen de familie blogs staan centraal zo Bloggen we ook over ons Interesses: Dagjes uit , games en spellen, fashion, shoplogs ,reviews en recepten. 

Happy big family broeders is een uitgegroeid tot een online platform voor voornamelijk Nederlandse en Belgische gezinnen/ ouders in de leeftijd van 20 jaar en ouder. Ons website heeft de eerste eerste maand zon 3100 bezoekers gehad en zon 6100 pagevieuws. Op ons social media account hebben we een bereik van maandelijks tussen de 7.500 en 8.000  met zon 3.300 vaste volgers.( grootste account). Voor andere media cijfers vraag er gerust naar. 

 

Wil je met ons Samenwerken? 

Wat kunnen we je bieden?  

  • We schrijven blogs graag wel passend bij ons maar in overleg komen we er vast en zeker uit. (Inclusief. Linkjes in blog)
  • Het uittesten en eerlijke review geven. 
  • Promotie op social media 
  • Video op YouTube denk aan product uitproberen, promoten (passend bij ons)
  • Staan open voor nieuwe ideeën, Laat hem weten en we kijken of het mogelijk is. 

Wij proberen ons blogs in onze blog de meningen van de oudste drie kinderen mee te nemen. (wil je het niet dan doen we dat niet) 

Ben je nieuwsgierig geworden? 

Neem gerust contact met ons op happybigfamiybroeders@hotmail.com  of benader een van ons via de social media accounts.

Kvk nummer : 80133525