Borstvoedingsdoek Baby on the move

Gepubliceerd op 17 augustus 2020 om 07:00

In de periode dat ik zwanger was, zat ik geregeld al te denken aan de borstvoedingsperiode die er weer aan zat te komen. Zo bijzonder elke keer weer. Zo mochten we van Baby on the move een doek testen en reviewen.

De review heeft even op zich laten wachten, dit doordat ik deze keer maar kort van het avontuur heb mogen genieten. Vind het erg moeilijk om zo snel te moeten stoppen. (Zoontje weigerde de borst na 7 weken).

Tijdens de andere zwangerschappen heb ik altijd in het openbaar gevoed met hydrofiele doeken, maar dat is zo onhandig. Ik kan je zeggen voor ieder die niet geheel open en bloot wil gaan voeden is deze borstvoedingsdoek zo ideaal. Ik had verwacht dat het voor ons zoontje erg warm zou zijn onder het doek. Integendeel hij kon er rustig drinken, uit de wind niet te koud en zeker niet te warm door de opening aan de bovenzijde.

Ik merkte aan mezelf dat waar ik eerst achter in een hoekje aan het voeden was, dat ik nu niet eens keek naar de plek waar ik ging voeden. Zo gebruikte ik de eerste keer ons doek in een dierentuin op een lekker drukke dag. Waar je normaal wel eens blikken krijgt als je lekker aan het klungelen bent met een hydrofiele doek heb ik met deze borstvoedingsdoek echt totaal geen vreemde blikken gehad. Enkel een andere moeder die Borstvoeding gaf vertelde me dat ik een prachtig doek had.

Al bij al ben ik zeer tevreden over de borstvoedingsdoek van Baby on the move.

Je koopt de baby on the move borstvoedingsdoek voor €34.95. De doek is te koop in verschillende printjes. De doek wordt geleverd in een meeneemtasje en waszakje. De doek is gemaakt van 100 % pima katoen echt een heerlijk dun stofje waar je kindje makkelijk door kan blijven ademen.

Wij gaan de doek zeker gebruiken bij ons hopelijk volgend borstvoedingsavontuur, dan hoop ik net iets langer dan deze keer.

 

Zie hier ons eerdere instagrampost. 

Veel liefs,

Denise 

*deze blog is geschreven in samenwerking met baby on the move. 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.