Mijlkaarten Met Mama uit!

Gepubliceerd op 22 augustus 2020 om 13:14

Zoals vele lezers een kijkers al zullen weten is dat wij veel op pad zijn met onze kinderen. En weet je wat nu leuk is, We mochten deze superleuke te gekke mijlkaarten reviewen van Webkonijn.be. Een keer totaal wat anders.

Eerste uitstapjes en belevenissen.

 

Je eerste keer naar een dierentuin, kermis, museum, bos, speeltuin, festival en nog zoveel andere leuke activiteiten met deze mijlkaarten leg je deze momenten net wat leuker vast. Heel leuk om alles vast te leggen in een plakboek.

Heb altijd wel al van die standaard mijlkaarten gehad. Enkel deze mijlkaarten zijn wel erg passend bij ons. Vrolijke kaarten met leuke tekeningen.

Zelf hebben we de kaart mijn eerste boottrip en toerist in eigen stad al voor in het plakboek. De kinderen kijken steeds of er een kaartje tussen zit voor Boaz.

Wat vinden wij van deze mijlkaarten?

 

Het eerste wat we dachten toen we de kaarten open maakten was” wauw wat een vrolijke kaarten “. Hele toepasselijke illustraties per dagtrip. De kaarten zijn makkelijk mee te nemen. Echt een toevoeging voor als je geregeld een dagtrip maakt met de kinderen. Je zou een datum op de kaart kunnen schrijven, dit doen we niet omdat we zo de kaarten voor alle kinderen kunnen gebruiken.

De Mijlkaarten zijn te koop bij webkonijn.be en kosten € 17.95. Dit is een set van 27 kaarten. De kinderen zullen op een filmpje laten zien welke kaarten er zoal in zitten.

Buiten de mijlkaarten met mama uit verkoopt webkonijn.be ook De eerlijke mijlkaarten. Deze zien er ook erg tof uit. Dit is set van 24 kaarten te koop voor €17.95.

Mama’s die niet kunnen stoppen met foto’s maken neem gerust een kijkje, ik kan je zeggen ze zijn echt erg leuk.

*Houd ons social media-accounts in de gaten hier zullen de mijlkaarten foto’s geregeld langskomen. *

Winactie:

 

Namens Webkonijn.be mogen we ook een Met Mama uit Mijlkaarten set weggeven. De Winactie loopt via Instagram.

* deze blog is in stand gekomen in samenwerking met webkonijn.be.

 

Veel Liefs,

Familie Broeders


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.